Belgium Events

October 14

Positive Exposure Belgium was invited by Tumult vzw to give a interactive workshop for Bataljong, a group of volunteers of Tumult vzw,  at their first activity of this school year!
 
Tumult vzw is een erkende jeugdorganisatie in België die actief is rond vredesopvoeding in de brede zin van het woord. Tumult moedigt jonge mensen aan om elkaar te ontmoeten over de grenzen van verschillen heen. Ze leren jongeren op een constructieve manier om te gaan met conflict en kritisch in de samenleving te staan. Zo geven zijn vorm aan vredevolle en geweldloze samenleving, samen met kinderen en jongeren.
 
Bataljong is vrijwilligersploeg van Tumult, jongeren die een jaar lang werken rond een maatschappelijk thema dan hen verontwaardigd en dit jaar is dit ‘schoonheidsidealen’. Hun doelstellingen zijn jongeren kritisch in de samenleving laten staan, in groep laten reflecteren, debatteren en een mening vormen. Positive Exposure Belgium kreeg de eer om tijdens de eerste activiteit rond dit thema een interactieve workshop te geven. We zijn echt benieuwd hoe jullie projecten rond dit thema vorm zullen krijgen!
 
Meer info over Tumult: https://tumult.be/

September 16

September 11 – 23

Geweldig nieuws!! Wegens succes, blijft onze digitale tentoonstelling nog een weekje langer in het Flaghip kantoor van BNP Paribas Fortis! Wie de tentoonstelling dus nog niet heeft kunnen komen bezichtigen, kan dit nog doen tijdens de kantooruren t.e.m. zaterdagvoormiddag 23 september! Ook een selectie van foto’s van de fotoshoot in het Wetterse Sint-Lodewijk kan je nog komen bezichtigen!

Van 11-16 september organiseren Positive Exposure Belgium vzw en BNP Paribas Fortis een digitale tentoonstelling ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’ met foto’s en video’s van Positive Exposure in het digitale Flagship kantoor van BNP Paribas Fortis in Gent.

Tijdens deze week willen we de schoonheid van onze menselijke diversiteit in de picture zetten en het publiek aansturen om op een andere manier te gaan kijken naar het ‘anders’ zijn, naar een zichtbare en/of onzichtbare aandoening : ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’

‘VERANDER HOE JE KIJKT, KIJK HOE JIJ VERANDERT’

Op 16 september, tijdens OdeGand, kunt u naast deze digitale tentoonstelling ook een fototentoonstelling bezoeken in het gebouw van BNP Paribas Fortis in de Korte Meer, vlak naast het Flagship kantoor.

Beide tentoonstellingen zijn vrij te bezoeken.

Social Media Campagne: Neem een foto in het Flagship kantoor met de fotobooth ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’, deel dit op uw eigen sociale media en onze event pagina en laat ons een bericht na.

Special Guest: Rick Guidotti, bekroond modefotograaf en de ‘founding father’ van Positive Exposure, komt tijdens deze week enkele dagen naar Gent voor dit event. Zo zullen jullie Rick kunnen ontmoeten op zaterdag 16 september, tijdens Odegand, en zal de camera centraal staan. Eveneens zal ons 1ste Positive Exposure boek in te kijken zijn, kan deze verkregen worden mits een schenking aan Positive Exposure Belgium vzw en kan deze persoonlijk door Rick gesigneerd worden.

Op 15 september organiseert Positive Exposure Belgium met Rick een fotoshoot in het Wetterse Sint-Lodewijk, waar kinderen en volwassenen met een motorische beperking onderwijs en begeleiding krijgen. De foto’s van deze shoot zullen eveneens reeds te bezichtigen zijn op zaterdag 16 september in het Flagship kantoor.

Praktisch

Waar? BNP Paribas Fortis Flagship kantoor, Zonnestraaat 2, 9000 Gent

Wanneer? 11-16 september.

Op 16 september, tijdens OdeGand, kunt u eveneens de fototentoonstelling bezichtigen in het hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis in de Korte Meer 26, vlak naast het Flagship kantoor.

July 1st – August 31st

July 1st – August 31rd

Positive Exposure Belgium vzw presents its first exhibition ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’ in Ghent (Belgium) @Gaston, a rooftop bar & restaurant with a story.

Visit this gorgeous rooftop with a beautiful roof terrace, beach and a magnificent view of Ghent for delicious food, drinks and a taste of Positive Exposure.

www.gaston-gent.be

Met trots stelt Positive Exposure Belgium vzw de eerste tentoonstelling ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’ voor in Gent @Gaston, een rooftop bar & restaurant met een verhaal.

Bezoek dit prachtig rooftop restaurant en bar met een prachtig terras, strand en magnifiek uitzicht over Gent voor overheerlijke gerechten, drinks and een voorsmaak van Positive Exposure.

www.gaston-gent.be