PEARLS Blog

October 14

Positive Exposure Belgium was invited by Tumult vzw to give a interactive workshop for Bataljong, a group of volunteers of Tumult vzw,  at their first activity of this school year!
 
Tumult vzw is een erkende jeugdorganisatie in België die actief is rond vredesopvoeding in de brede zin van het woord. Tumult moedigt jonge mensen aan om elkaar te ontmoeten over de grenzen van verschillen heen. Ze leren jongeren op een constructieve manier om te gaan met conflict en kritisch in de samenleving te staan. Zo geven zijn vorm aan vredevolle en geweldloze samenleving, samen met kinderen en jongeren.
 
Bataljong is vrijwilligersploeg van Tumult, jongeren die een jaar lang werken rond een maatschappelijk thema dan hen verontwaardigd en dit jaar is dit ‘schoonheidsidealen’. Hun doelstellingen zijn jongeren kritisch in de samenleving laten staan, in groep laten reflecteren, debatteren en een mening vormen. Positive Exposure Belgium kreeg de eer om tijdens de eerste activiteit rond dit thema een interactieve workshop te geven. We zijn echt benieuwd hoe jullie projecten rond dit thema vorm zullen krijgen!
 
Meer info over Tumult: https://tumult.be/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Gain access to our ambassador blogs.

Register Now