PEARLS Blog

September 11 – 23

Geweldig nieuws!! Wegens succes, blijft onze digitale tentoonstelling nog een weekje langer in het Flaghip kantoor van BNP Paribas Fortis! Wie de tentoonstelling dus nog niet heeft kunnen komen bezichtigen, kan dit nog doen tijdens de kantooruren t.e.m. zaterdagvoormiddag 23 september! Ook een selectie van foto’s van de fotoshoot in het Wetterse Sint-Lodewijk kan je nog komen bezichtigen!

Van 11-16 september organiseren Positive Exposure Belgium vzw en BNP Paribas Fortis een digitale tentoonstelling ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’ met foto’s en video’s van Positive Exposure in het digitale Flagship kantoor van BNP Paribas Fortis in Gent.

Tijdens deze week willen we de schoonheid van onze menselijke diversiteit in de picture zetten en het publiek aansturen om op een andere manier te gaan kijken naar het ‘anders’ zijn, naar een zichtbare en/of onzichtbare aandoening : ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’

‘VERANDER HOE JE KIJKT, KIJK HOE JIJ VERANDERT’

Op 16 september, tijdens OdeGand, kunt u naast deze digitale tentoonstelling ook een fototentoonstelling bezoeken in het gebouw van BNP Paribas Fortis in de Korte Meer, vlak naast het Flagship kantoor.

Beide tentoonstellingen zijn vrij te bezoeken.

Social Media Campagne: Neem een foto in het Flagship kantoor met de fotobooth ‘CHANGE HOW YOU SEE, SEE HOW YOU CHANGE’, deel dit op uw eigen sociale media en onze event pagina en laat ons een bericht na.

Special Guest: Rick Guidotti, bekroond modefotograaf en de ‘founding father’ van Positive Exposure, komt tijdens deze week enkele dagen naar Gent voor dit event. Zo zullen jullie Rick kunnen ontmoeten op zaterdag 16 september, tijdens Odegand, en zal de camera centraal staan. Eveneens zal ons 1ste Positive Exposure boek in te kijken zijn, kan deze verkregen worden mits een schenking aan Positive Exposure Belgium vzw en kan deze persoonlijk door Rick gesigneerd worden.

Op 15 september organiseert Positive Exposure Belgium met Rick een fotoshoot in het Wetterse Sint-Lodewijk, waar kinderen en volwassenen met een motorische beperking onderwijs en begeleiding krijgen. De foto’s van deze shoot zullen eveneens reeds te bezichtigen zijn op zaterdag 16 september in het Flagship kantoor.

Praktisch

Waar? BNP Paribas Fortis Flagship kantoor, Zonnestraaat 2, 9000 Gent

Wanneer? 11-16 september.

Op 16 september, tijdens OdeGand, kunt u eveneens de fototentoonstelling bezichtigen in het hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis in de Korte Meer 26, vlak naast het Flagship kantoor.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Gain access to our ambassador blogs.

Register Now